توصیه های طب سنتی؛
نوشیدنی های گرمازدگی
اعصاب سنج: فصل گرما که فرا می رسد همه به دنبال نوشیدنی هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می توان بجای نوشابه های پرضرر از نوشیدنی های سالم و خنک استفاده نمود.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، فاضله حیدریان مقدم با اشاره به این که در فصول گرم سال به سبب شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش پیدا می کند اظهار نمود: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی های سبک که هضم راحتی دارند استفاده نمود. متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: در فصل گرما برای پیش گیری از گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می تواند به میزان قابل توجهی مفید باشد. شربت سکنجبین و تخم کاسنیبرای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چای خوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید. شربت عناب و زرشک۱۰ عدد عناب را له کرده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید. شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمودو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و پس از هم زدن میل کنید. شربت به لیموبرای تهیه این شربت پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و پس از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق کرده و میل کنید. دوغ ترش و تخم شربتیدو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.
منبع: asabsanj.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب