جمع آوری شکلات های آلوده به سالمونلا در انگلیس
به گزارش اعصاب سنج یک شرکت صنایع غذایی ایتالیایی تحت عنوان ˮفریروˮ، تخم مرغ شانسی های (کیندر سورپرایز) تولیدی این شرکت را بعد از ارتباط احتمالی آنها با ده ها موردِ آلودگیِ کودکان به باکتری ˮسالمونلاˮ، از فروشگاه های انگلیس جمع آوری کرد.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، شرکت فریرو اعلام نمود که این شکلات ها در بلژیک ساخته شده است و امکان دارد فراخوان جمع آوری آنها به کشورهای دیگر هم گسترش یابد.
این اتفاق پیش از عید پاک و در شرایطی رخ داده که برندهای شیرینی پزی در آستانه این عید برای یافتن فضایی در قفسه های سوپرمارکت ها با یکدیگر رقابت می کنند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس امنیت بهداشت بریتانیا اعلام نمود که دستکم ۶۳ مورد مبتلا شدن به باکتری سالمونلا در رابطه با محصولات این شرکت شناسایی شده که اغلب آنها کودکان زیر پنج سال هستند.
سالمونلا، عامل یکی از شایع ترین مسمومیت های غذایی است.
منبع: اعصاب سنج
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب