یافته جدید تحقیقاتی؛
حساسیت غذایی ریسک بیماریهای قلبی عروقی را بیشتر می کند
اعصاب سنج: پژوهشگران گزارش می دهند افرادی که حساسیت غذایی دارند بطور قابل توجهی بیشتر در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی هستند.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بگفته پژوهشگران، تغییرات در میکروبیوم روده ناشی از حساسیت غذایی می تواند بر سیستم قلبی عروقی فرد تأثیر بگذارد.
آلرژی غذایی با حساسیت غذایی متفاوت می باشد. آلرژی های غذایی بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارند و حساسیت های غذایی دستگاه گوارش را درگیر می کنند.
در یک مطالعه جدید، پژوهشگران گزارش کردند افرادی که به شیر گاو (عدم تحمل لاکتوز) و سایر آلرژن های غذایی رایج حساسیت غذایی دارند، ممکنست در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی باشند.
در این مطالعه، در مجموع ۵۳۷۴ شرکت کننده توسط پژوهشگران برای بیش از یک دهه پیگیری شدند تا تعیین شود آیا حساسیت های غذایی می تواند به بیماریهای قلبی عروقی منجر شود یا خیر.
مطالعات قبلی نشان داده اند که تعدادی از آلرژی های غذایی با خطرات بالاتر بیماری قلبی مرتبط می باشد، اما حساسیت های غذایی (عدم تحمل غذایی) قبلاً به عنوان عوامل مؤثر در بیماریهای قلبی عروقی شناسایی نشده بود.
محققان پی بردند حساسیت به حداقل یک غذا بطور قابل توجهی با مرگ و میر قلبی عروقی مرتبط بود.
محققان گزارش کردند که شیر گاو بیشترین ارتباط را دارد. یکی از دلیلهای ممکنست این باشد که بیشتر مردم شیر گاو را در مقادیر بیشتری در رژیم غذایی روزانه خود مصرف می کنند.
محققان خاطرنشان کردند که افزایش ریسک ناشی از حساسیت غذایی می تواند با خطرات ناشی از سیگار کشیدن، دیابت و آرتریت روماتوئید قابل مقایسه باشد.
منبع: asabsanj.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب