دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام كرد؛
تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست
به گزارش اعصاب سنج، بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر خلاف تصور رایج، رنگ پوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه ای از بالا بودن ارزش غذایی آن نیست.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، رنگ پوست تخم مرغ که به دلیل وجود رنگدانه های اوئورهودئین و اوئورگزانتین است، با عنایت به نژاد مرغ تعیین می شود؛ به صورتی که مرغ های نژاد «نیو همشایر» و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوه ای رنگ ولی مرغ نژاد «وایت روک» و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید می گذارند. بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ارزش غذایی تخم مرغ با عنایت به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین می شود. کما این که امروزه و با عنایت به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغ های قهوه ای یا اصطلاحاً "رسمی"، در بعضی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژادهای دارای تخم قهوه ای استفاده می شود. این مورد به خودی خود دارای مشکل نیست، ولی مشکل زمانی ایجاد می شود که عدم مراعات موارد بهداشتی، عدم حفظ زنجیره سرد و…، سبب ایجاد و فعالیت عوامل بیماری زا نظیر باکتری های سالمونلا و…، می شود که می تواند مشکلات سلامتی جدی ایجاد نماید. بنابراین، صرفا رنگ پوست تخم مرغ به معنای برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغ های روز و سفید نیست و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کُد بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده نمود.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب