بهفر تشریح كرد؛
نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده های دامی و دریایی
به گزارش اعصاب سنج، مدیرکل فرآورده های غذایی وآشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان برفرآورده های غذایی با منشا دامی و دریایی اشاره و تصریح کرد که این سازمان درتمامی مراحل تولید نظارت دارد.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده های غذایی با منشأ دامی و دریایی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آنها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود. وی ادامه داد: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ همچون پیشگیری از ورود بیماری های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده ها. بهفر همینطور به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره نمود و اظهار داشت: به علت حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بهفر همینطور بر اهمیت آموزش و اطلاع رسانی به تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این محصولات تاکید کرد و اضافه کرد: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره های تخصصی و عرضه آموزش های بهداشتی به صنعتگران کمک می نماید تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب