بهفر تشریح كرد؛

نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده های دامی و دریایی

نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده های دامی و دریایی

به گزارش اعصاب سنج، مدیرکل فرآورده های غذایی وآشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان برفرآورده های غذایی با منشا دامی و دریایی اشاره و تصریح کرد که این سازمان درتمامی مراحل تولید نظارت دارد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده های غذایی با منشأ دامی و دریایی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آنها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود. وی ادامه داد: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ همچون پیشگیری از ورود بیماری های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده ها. بهفر همینطور به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره نمود و اظهار داشت: به علت حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بهفر همینطور بر اهمیت آموزش و اطلاع رسانی به تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این محصولات تاکید کرد و اضافه کرد: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره های تخصصی و عرضه آموزش های بهداشتی به صنعتگران کمک می نماید تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.

1403/07/13
11:12:27
5.0 / 5
164
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج