مصرف شکلات تلخ خطر مبتلاشدن به دیابت را کاهش می دهد؟
اعصاب سنج: یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که بطور منظم شکلات می خورند، احتمال کمتری برای مبتلاشدن به دیابت نوع 2 دارند، اما فقط شکلات تلخ با خطر کمتر مبتلاشدن به این بیماری مرتبط می باشد.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر به نقل از واشنگتن پست، دلیل این امر بطورکامل معین نمی باشد، اما پژوهشگران براین باورند که شکلات تلخ مزایای متابولیک بیشتری نسبت به شکلات شیری دارد برای اینکه حاوی قند کمتر و سطوح بالاتری از ترکیبات گیاهی است که در بعضی مطالعات نشان داده شده است که التهاب را می کاهد و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.
در حالی که خیلی از مطالعات قبلی اثرات سلامتی خوردن شکلات را بررسی نموده اند، مطالعه جدید، یکی از معدود مواردی است که به طور دقیقتر شکلات تلخ و شیری را مقایسه می کند. همین طور یکی از بزرگترین مطالعات در مورد این مساله تا به امروز است.
شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی کاکائو است. پژوهشگران در مورد این یافته گفتند در نتیجه، شکلات تلخ به طور معمول چندین برابر غلظت ترکیبات گیاهی مفید به نام پلی فنول ها، خصوصاً نوعی از آن به نام فلاونوئیدها، دارد.
این مواد طبیعی به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و در خیلی از مواد غذایی گیاهی همچون میوه ها، سبزیجات، چای و قهوه یافت می شوند. برخی از مطالعات نشان داده اند که فلاونوئیدها ممکنست با بهبود واکنش بدن به انسولین و تجزیه قند و همین طور صیانت از سلول های بتا که انسولین را از لوزالمعده تولید و آزاد می کنند، در مقابل دیابت نوع ۲ محافظت کنند.
منبع: اعصاب سنج
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب