چاقی و سوء تغذیه، گریبانگیر فقیرترین كشورها

چاقی و سوء تغذیه، گریبانگیر فقیرترین كشورها

به گزارش اعصاب سنج نتایج یك بررسی نشان داده است كه فقیرترین كشورها با دو چالش چاقی و سوء تغذیه مواجهند.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، طبق بررسی كه در مجله "لنست" انتشار یافته یك سوم از فقیرترین كشورها در جهان با میزان بالایی از چاقی و همینطور سوء تغذیه مواجهند كه باعث لاغری بیش از اندازه افراد می شود.
در این گزارش آمده است: این مشكل از دسترسی افراطی مردم جهان به خوراكی های فراوری شده و ورزش نكردن ناشی می شود. همینطور در این مطالعات بر اعمال تغییراتی در سیستم غذایی مدرن تاكید شده چون كه عامل گسترش هر چه بیشتر این دو معضل است.
كشورهای آفریقای سیاه و آسیایی بیشترین صدمه را از شیوع چاقی و سوء تغذیه متحمل شدند.
برآوردها نشان داده است نزدیك به ۲.۳ میلیارد كودك و بزرگسال در جهان گرفتار اضافه وزن هستند و بیشتر از ۱۵۰ میلیون كودك به علت سوء تغذیه از رشد كافی برخوردار نیستند. در خیلی از كشورهای با درآمد پایین و متوسط این دو مشكل همزمان دیده می شود. به این مفهوم كه ۲۰ افراد گرفتار اضافه وزن هستند، ۳۰ درصد كودكان كمتر از چهار سال از رشد مطلوب برخوردار نیستند و ۲۰ درصد زنان در گروه افراد لاغر قرار می گیرند.
در این گزارش تاكید گردیده است كه دولت ها، سازمان ملل و مراكز دانشگاهی و تحقیقاتی باید این معضل را جدی گرفته و نسبت به تغییر رژیم های غذایی تدابیری اتخاذ كنند.
نوع مواد غذایی، نوشیدنی ها و میزان تحرك افراد تغییر كرده است. افزایش تعداد سوپرماركت ها، دسترسی ساده به غذاهایی با ارزش تغذیه ای پایین و كاهش فعالیتهای بدنی از عوامل اصلی اضافه وزن در افراد است.
به گزارش شبكه خبری بی بی سی، همینطور باآنكه رشد ناكافی كودكان در خیلی از كشورها همچون گذشته شایع نیست اما مصرف خوراكی های فراوری شده در سال های نخست زندگی با رشد نامطلوب كودكان مرتبط می باشد.



1398/09/25
20:20:50
5.0 / 5
4729
تگهای خبر: دانشگاه , زندگی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج