رئیس دانشگاه علوم پزشكی اردبیل اعلام كرد؛
وجود بیشتر از ۲۰۰۰ تخت در بیمارستان های اردبیل
اعصاب سنج: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار داشت: الان بیشتر از ۲ هزار تخت در بیمارستان های استان اردبیل دایر است در حالیکه این آمار پیش از انقلاب در اردبیل کمتر از ۵۰۰ مورد بوده است.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، شهرام حبیب زاده شامگاه سه شنبه در جلسه هماهنگی افتتاح و بهره برداری از پروژه های بهداشتی و درمانی استان اردبیل، به تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان در طول ۴۲ سال قبل در اردبیل پرداخت و اظهار نمود: پس از انقلاب اسلامی در استان اردبیل، هشت دانشکده تخصصی، ۱۱ بیمارستان جدید و پنج شبکه بهداشت دایر شده است.
وی تعداد تخت های بیمارستانی استان اردبیل در سال پیش از انقلاب را کمتر از ۵۰۰ مورد اعلام نمود و اضافه کرد: الان تعداد تخت های بیمارستانی در استان به بیشتر از ۲ هزار و ۲۶۷ تخت رسیده و و میزان عرضه خدمات پزشکی هم افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همینطور ضمن اشاره به اینکه پس از انقلاب اسلامی در استان اردبیل ۱۸۷ تخت در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی استان بوجود آمده است افزود: قبل از انقلاب حتی یک تخت ویژه هم در این استان دایر نبود و بیماران بدحال برای ادامه روند درمان خود به تبریز و یا تهران اعزام می شدند.
اردبیل ۱۵۱ تخت ویژه دیالیز دارد
حبیب زاده به سایر دستاوردها و اقدامات درمانی و بهداشتی صورت گرفته در دوران بعد از انقلاب اسلامی در استان اردبیل اشاره نمود و اضافه کرد: ۱۵۱ تخت ویژه دیالیز، ۱۰ دستگاه سی. تی اسکن، چهار دستگاه ام. آر. آی، ۲ دستگاه آنژیوگرافی، ۲ دستگاه رادیوتراپی و هم یک دستگاه سی. تی. آنژیو در مراکز درمانی استان اردبیل دایر شده است.
وی از ایجاد ۵۸ پایگاه اورژانس در مناطق شهری و جاده ای استان اردبیل هم اطلاع داد و اظهار داشت: ۱۵ اورژانس بیمارستانی جدید هم با تجهیزات کامل در مراکز درمانی استان راه اندازی شده و مورد استفاده عموم مردم استان قرار گرفته است.
وی دایر شدن ۱۵۹ داروخانه جدید، افزایش تعداد پزشکان عمومی فعال در استان اردبیل به میزان بیشتر از ۸۲۰ نفر، پزشکان متخصص به تعداد ۴۰۰ نفر و پزشکان فوق تخصص به ۵۳ نفر را همچون خدمات و دستاوردهای این حوزه در چهار دهه گذشته عنوان نمود.
حبیب زاده همینطور افزایش تعداد دندان پزشکان به تعداد ۲۵۳ نفر، آزمایشگاه های تشخیصی و طبی به تعداد ۴۵ واحد، رادیولوژی به تعداد ۵۶ واحد و هم دایر شدن یک واحد بیمارستان صحرایی، ۲ واحد مرکز درمان ناباروری و ۱۷ کلینیک تخصصی دانشگاه را همچون خدمات نظام جمهوری اسلام در بخش بهداشت و درمان در استان اردبیل ذکر کرد.
وی همینطور اظهار داشت: در طول سالهای بعد از انقلاب، ۷۷ واحد مرکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی جدید در استان اردبیل به همراه ۲ واحد آموزشگاه بهورزی، ۴۶۲ خانه بهداشت، ۹۹ پایگاه بهداشت و ۹ مرکز مشاوره بیماری های رفتاری و ایدز در سطح استان اردبیل به راه افتاده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همینطور ضمن اشاره به فعال سازی دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده های تخصصی در سطح استان در چهار دهه گذشته اضافه کرد: در این زمان هشت دانشکده تخصصی بهداشت و درمان در استان دایر شده و الان نزدیک سه هزار و ۸۰۰ دانشجو در این دانشکده ها در ۴۰ رشته تخصصی مشغول تحصیل هستند.
حبیب زاده به پروژه های قابل بهره برداری در روزهای دهه فجر اشاره نمود و اظهار داشت: یک واحد مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۲ واحد خانه بهداشت، ۲ واحد پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی، سه واحد پایگاه اورژانس جاده ای، نصب و راه اندازی یک دستگاه سی. تی. اسکن ۱۶ مولتی اسلایس، ۲ دستگاه سونوگرافی پیشرفته، آندوسکوپی و کولو نوسکوپی پیشرفته اطفال، رادیوگرافی دیجیتال و اکو سونو پرتابل از موارد قابل بهره برداری در دهه فجر است.
وی راه اندازی ۲۸ تخت مراقبت های ویژه با تجهیزات پزشکی کامل در مراکز درمانی استان، تجهیز طبقه سوم دانشکده داروسازی دانشگاه، تجهیز مراکز بیمارستانی استان به تجهیزات اکسیژن ساز، پلاسما فرزیس و مخزن اکسیژن را همچون پروژه های بهره برداری شده به مناسبت دهه فجر در استان اردبیل اعلام نمود.
منبع: asabsanj.ir
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب