در گفت وگو با اعصاب سنج اعلام شد
اتمام مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی
به گزارش اعصاب سنج، رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ضمن اشاره به اتمام مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی، اظهار داشت: تیم های بهداشتی به خوبی عمل کردند و حتی از هدف پیشبینی شده که حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بود، عبور کرده و به عدد واکسیناسیون ۹۴۳ هزار نفر رسیدیم.
دکتر سید محسن زهرایی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با کمپین واکسیناسیون تکمیلی در جمعیت پناهندگان و اتباع غیر ایرانی با هدف ایجاد محافظت در مقابل بیماری فلج اطفال و سرخک که از ۱۰ دیماه شروع شده بود، اظهار داشت: برنامه با محوریت اتباع غیر ایرانی در گروه سنی زیر ۱۵ سال در ۲۷ دانشگاه علوم پزشکی که بیشترین جمعیت اتباع غیرایرانی را زیر پوشش داشتند، به اجرا درآمد و حدودا نیمه بهمن ماه بخش اول این کمپین که انجام واکسیناسیون تکمیلی بود به پایان رسید.
وی ادامه داد: مرحله دوم کمپین در ارتباط با غربالگری و بیماریابی سل است که در برخی از دانشگاه ها شروع شده و به مدت سه ماه ادامه می یابد.
او ضمن اشاره به این که در قسمت اول این کمپین خدمات واکسیناسیون قطره خوراکی واکسن فلج اطفال و واکسن دوگانه سرخک و سرخجه عرضه شده است، خاطرنشان کرد: تیم های بهداشتی به خوبی عمل کردند و حتی از هدف پیشبینی شده که حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بود عبور کرده و به عدد واکسیناسیون ۹۴۳ هزار نفر رسیدیم.
زهرایی با اشاره به اینکه بدیهی است در کانون های با جمعیت غالب غیر ایرانی، خانواده های ایرانی هم ساکن هستند، اظهار نمود: در مناطق پرخطر که امکان ضعف پوشش واکسیناسیون منطقه بالا بود، ایرانی ها هم مشابه با اتباع غیر ایرانی زیر پوشش عملیات قرار گرفتند.
وی ادامه داد: با این حساب در پوشش واکسیناسیون تفکیکی، سهم پوشش اتباع غیر ایرانی حدود ۸۴۲ هزار نفر و سهم اتباع ایرانی حدود ۱۰۱ هزار نفر بوده است. عمده اتباع هم جمعیت اتباع افغانستانی بودند و تعداد کمی هم اتباع پاکستانی تحت واکسیناسیون قرار گرفتند.
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت در رابطه با پیش بینی از وضعیت بروز بیماری سرخک در سال آتی، خاطرنشان کرد: امیدواریم اقدامات فعلی بتواند جلوی افزایش موارد و طغیان های سرخک در ماه های آتی را بگیرد؛ البته چون کشورهای مجاور ما، پوشش واکسیناسیون ضعیف تری دارند ما هر زمانی در معرض طغیان سرخک هستیم اما وسعت و شدت این طغیان ها وابسته بشدت بیماری در کشورهای همسایه است.
وی در خاتمه تصریح کرد: البته وضعیت بیماری رصد خواهد شد و امیدواریم وضعیت بیماری سرخک در افغانستان و پاکستان هم کاهشی شده باشد تا به دنبال ترددها موارد بیماری کمتری وارد کشور ما شود. در هر صورت سیستم بهداشتی کشور کاملا آماده است و اقدامات لازم را در صورت لزوم انجام می دهد.
منبع: اعصاب سنج
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب