متخصص تغذیه عنوان كرد؛
گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت
به گزارش اعصاب سنج، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ زدایی در دمای اتاق می گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به این که انجماد موجب می شود باکتری ها، مخمرها، کپک ها و سایر میکروب های گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار داشت: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروب ها می توانند مجدداً فعال و تکثیر شوند. وی در پاسخ به این پرسش که گوشت منجمد را می توان مستقیماً برای پختن غذا بهره برد یا خیر، اظهار داشت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمی کند ولی باید زمان پخت را تا ۵۰ درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم. اسلامیان سفارش کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می کنید، در قطعات کوچک تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید. عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی گراد) رسیده است با این وجود، چند استثنا در این قانون وجود دارد به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام پز یا در مایکروویو پخت چونکه این روش ها موجب می شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند. وی با تأکید بر این که یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن ترین روش است، اظهار داشت: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود بهره گیرند. اسلامیان افزود: رعایت نکات ایمنی غذایی می تواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی کمک نماید.
منبع: اعصاب سنج
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب