معاون پرستاری وزارت بهداشت:
تلاش می کنیم پرداخت های پرستاری به عدالت نزدیک شود
به گزارش اعصاب سنج، معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه تلاش می نماییم تا پرداخت های پرستاری هرچه بیشتر به عدالت نزدیک شود، ولی اگر بخواهیم کارهای بزرگ انجام دهیم باید نگاهمان را به سمت خدمت بهتر به مردم برگردانیم، در عین حال اظهار داشت: پاسخگویی و مسئولیت پذیری اجتماعی از وظایف مهم حوزه پرستاری است.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، دکتر عباس عبادی در نشست توانمندسازی مدیران در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی ضمن تبریک اعیاد غدیر و قربان اظهار داشت: هر لیدر در حوزه مسئولیتی خود باید چند نوع قدرت داشته باشد؛ قدرت تشویق و تنبیه که باوجود سهل الوصول بودن خیلی مهم است. قدرت تخصص که اگر بعنوان مدیر بخش، دانش فنی خوبی داشته باشید نفوذتان در زیرمجموعه بیشتر می شود.
وی افزود: همه ما در یک تیم کار می نماییم و جزیره ای مستقل از نظام سلامت نیستیم پس تعاملات اجتماعی درون حرفه ای و برون حرفه ای، مانند تعامل با شورای شهر و فرمانداری و شهرداری سبب افزایش ضریب نفوذ یک لیدر می شود و قدرت اجتماعی او را بالا می برد که خوشبختانه این مهم در هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی خوی مشاهده می شود و نمایانگر توانمندی دیپلماسی رئیس دانشکده است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در ادامه به قدرت مرجعیت اشاره نمود و اظهار داشت: رفرنس باشید تا بعنوان نمادی از دانش و تجربه بتوانید مجموعه قدرت ها را در خودتان ایجاد کنید. به صورتی که زیرمجموعه از عملکرد منصفانه شما راضی باشد، هرچند تنبیه شده باشد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از آفاتی که در دنیا گرفتار آن شده ایم بی تفاوتی نسبت به دیگران است. پاسخگویی اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی از وظایف مهم حوزه پرستاری است و مدل رفتاری باید بگونه ای باشد که رجوع کننده بتواند به سادگی سوال خویش را بپرسد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، عبادی در مورد تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهار داشت: اگر بخواهیم تعرفه گذاری را مهم ترین اتفاق در حوزه پرستاری بدانیم یعنی تمرکز ما بر منافع فردی و اوضاع معیشت است. هرچند اتفاق بزرگی است و تلاش می نماییم تا پرداخت ها هرچه بیشتر به عدالت نزدیک شود، ولی اگر بخواهیم کارهای بزرگ انجام دهیم باید نگاهمان را به سمت خدمت بهتر به مردم برگردانیم.
او در آخر به فرهنگ گذشته در تاریخ طب ایران اشاره نمود و اظهار داشت: پزشکان در گذشته مطب نداشتند و برای معالجه بیماران به خانه آنها رجوع می کردند و وقتی وارد خانه مردم می شدند فقط طبابت نمی کردند بلکه بعنوان رفرنس و مرجع به سایر امور مردم هم توجه داشتند و این سبب ایجاد قدرت و محبوبیت در ذهن مردم می شد. ازاین رو اگر امروز بخواهیم قدرت و محبوبیت بیشتری داشته باشیم باید در کنار مردم و به آنها وفادار باشیم؛ چون که بزودی گیرنده این خدمات از جانب جوان ترها خواهیم بود.
منبع: اعصاب سنج
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب