رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

به گزارش اعصاب سنج، رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با طیف زیادی از بیماریهای نادر مواجهیم که متاسفانه برای خیلی از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا این که درمان های موجود کفایت نمی نماید.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، حیدر محمدی، در همایش بیماری سلیاک، اضافه کرد: خوشبختانه سلیاک از آن دسته بیماری هایی شمرده می شود که کنترل شده است. وی با اعلان اینکه خوشبختانه روش های شناسایی بیماریهای نادر در کشور رو به افزایش است، اظهار داشت: این مساله به افزایش آگاهی پزشکان و مردم کمک می نماید. محمدی با اشاره به اهمیت افزایش آگاهی درباره ی روش های تشخیص بیماریهای نادری همچون سلیاک، اظهار داشت: دغدغه های بیماران سلیاک و انجمن سلیاک را به خوبی درک می نماییم. وی بر ضرورت حفظ ارتباط انجمن سلیاک با سازمان غذا و دارو اصرار کرد و تولید محصولات فاقد گلوتن را در در عرصه صنایع غذایی و همین طور داروها در کشور مورد توجه قرار داد و خواهان فعال تر شدن انجمن سلیاک برای ارتباط با صنایع مرتبط شد. محمدی همین طور با اشاره به اهمیت محل عرضه محصولات دارویی، پیشنهاد نمود با پیگیری انجمن سلیاک، داروخانه هایی در سطح کشور برای عرضه این داروها اختصاص یابد. وی برگزاری چنین همایش هایی را فرصت مناسبی برای حل دغدغه ها و نیازهای بیماران سلیاکی دانست. محمدی همین طور واردات محصولات سلیاک را راهکار دیگری برای مرتفع کردن قسمتی از نیازهای این بیماران دانست. ایشان سپس بر اهمیت راه اندازی لابراتوار هایی برای آزمودن محصولات بدون گلوتن تاکید نمود. محمدی در ادامه به ارائه پیشنهادهایی برای رفع مطالبات و نیازهای انجمن سلیاک پرداخت. وی، وظیفه سازمان غذا و دارو را کمک به مردم برای تامین غذا و داروی سالم و فرآورده های سلامت محور و محصولات مصرفی سالم دانست و اظهار داشت: ما با افتخار آمادگی خدمت به بیماران سلیاک را داریم که تعامل بیشتر انجمن سلیاک با همکاران ما را می طلبد.


منبع:

1402/07/01
08:13:49
5.0 / 5
320
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , دارو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج