فرآورده های دریایی جایگزینی مناسب برای فست فودها

فرآورده های دریایی جایگزینی مناسب برای فست فودها

اعصاب سنج: جشنواره كارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآورده های دریایی امروز در پردیس دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان راه اندازی شد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، «بهاره شعبان پور» رئیس دانشكده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مسئول این جشنواره با اشاره به شمار فراوان فارغ التحصیلان دانشگاهی در كشور، اظهار داشت: این مورد باعث تولید مشكلات اشتغال شده است. ازاین رو مبادرت به برگزاری جشنواره ای با این رویكرد كه افراد دانشجو چگونه كارآفرین باشند و تولید اشتغال را در دستور كار خود قرار دهند، كردیم.

شعبان پور با بیان این كه نرخ بیكاری زیاد باعث كاهش انگیزه می شود، اضافه كرد: با عنایت به توانایی دانشجویان، آنها می توانند در این زمینه كارآفرینی كنند و از این طریق به تولید ثروت بپردازند.

وی با تاكید بر این كه جوامع پیشرفته اهمیت زیادی به پژوهش می دهند، خاطرنشان كرد: در كشور هم باید به این مورد توجه گردد.

رئیس دانشكده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح كرد: امروزه با عنایت به آن كه كارآفرینی ابعاد مختلفی دارد، دانشجویان می توانند با استفاده از كارآفرینی، برای خود و دیگران اشتغال تولید كنند.

مسئول این جشنواره خاطرنشان كرد: اگر دانشجو، بتواند بر نوآوری و تحصیل را به كسب و كار تبدیل كند در واقع آموزشمان موثر بود.

وی ادامه داد: دانشگاه ها به سمت نسل سوم در حال حركت است. مسئولان و دانشگاه باید كمك كنند كه دانشجویان كارآفرین و خلاق باشند تا برای خود كسب و كار تولید كنند.

شعبان پور اظهار داشت: ماهی یك غذای مغذی است كه اگر آنرا به وعده های غذایی خود اضافه نماییم، در این حالت اشتغال بیشتری تولید می گردد. ازاین رو باید سرانه مصرف ماهی را افزایش دهیم.

وی با بیان این كه جامعه به سمت استفاده از غذای آماده پیش می رود، خاطرنشان كرد: می توان فست فودها را بهینه كرد و به جای مواد و محتویات فست فوت، آنرا با گوشت آبزیان جایگزین كرد.






1397/08/22
17:52:39
5.0 / 5
5033
تگهای خبر: دانشگاه
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
AsabSanj اعصاب سنج