پژوهشگران آمریكایی:

گوگل پزشك نیست!

گوگل پزشك نیست!

به گزارش اعصاب سنج بررسی جدید پژوهشگران آمریكایی نشان داده است كه جستجوی نشانه های بیماری در گوگل، در خیلی از موارد به تشخیص نادرست و نگرانی منجر می شود.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، بررسی های پژوهشگران آمریكایی نشان می دهند كه از هر پنج نفر، دو نفر بعد از رفتن به گوگل، خویش را مبتلا به بیماری های وخیم می پندارند.
این بررسی كه روی دو هزار نفر آمریكایی انجام شده نشان داده است كه ۴۳ درصد داوطلبان، با جستجوی نشانه های بیماری در گوگل، به این باور می رسند كه به بیماری جدی و خطرناكی مبتلا هستند.
در این بررسی مشخص شد كه ۶۵ نفر از داوطلبان، از اینترنت برای تشخیص بیماری استفاده می كنند؛ در حالیكه امكان دارد اینترنت، نتایجی متفاوت با مشكل آنها نشان دهد كه حادتر و خطرناك تر هم باشند.
۷۴ درصد كسانی كه به جست و جو در اینترنت پرداخته بودند، اظهار داشتند كه جستجو در مورد نشانه های بیماری، بیشتر از اینكه به كنترل اضطراب كمك نماید، آنها را درباره سلامتی خود نگران كرده است. دلیل این نگرانی، پاسخ هایی است كه در حوزه پزشكی از جانب گوگل عنوان می شوند و در بیشتر مواقع، كمتر از ۴۰ درصد مورد اطمینان هستند.
پژوهشگران دریافتند كه جستجو در اینترنت، اولین انتخاب همه داوطلبان نیست و نیمی از آنها ترجیح می دهند كه ابتدا به پزشك رجوع كنند اما حدود ۲۶ درصد داوطلبان كه با سفارش های اینترنتی نجات یافته اند، از دیدن پزشك خودداری می كنند. بخشی از این خودداری، به خاطر هزینه درمان، بخشی به خاطر باور نداشتن به پزشكان و بخش دیگری هم به خاطر نداشتن زمان كافی است. پژوهشگران در این بررسی، عوامل دیگری را هم برای خودداری از رفتن به پزشك مشخص كردند كه توضیح بهتر، هزینه كمتر و برنامه ریزی بهتر را در بر می گیرد.
دكتر "رابرت موردكین"(Robert Mordkin)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: این بررسی نشان داده است كه شمار بالایی از مردم، با نشانه های منفی زندگی می كنند كه درك درستی از آنها ندارند. خیلی از این نشانه ها، مربوط به بیماری تیروئید هستند.
وی ادامه داد: باآنكه كسب اطلاعات، كار درستی است اما باید به اهمیت آزمایش های واقعی هم توجه داشت. حقیقت این است كه بیشتر از نیمی از بزرگسالان برای كسب اطلاع در مورد نشانه هایی كه در خود می بینند، به گوگل رجوع می كنند؛ در حالیكه رفتن به پزشك با وجود احتیاج به زمان و هزینه می تواند به بررسی و مدیریت بهتر سلامتی كمك نماید.



1398/08/18
17:57:52
5.0 / 5
4650
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشكی , زندگی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج