در گفت وگو با اعصاب سنج اعلام شد

تولید دستگاه های نانوالیاف برای ساخت فیلترهای نانویی ماسك های N95

تولید دستگاه های نانوالیاف برای ساخت فیلترهای نانویی ماسك های N95

اعصاب سنج: پژوهشگران یكی از شركت های دانش بنیان فعال در حوزه نانو فناوری با حمایت های اعطا شده از طرف صندوق نوآوری و شكوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید ماسك های N95 و فیلترهای نانویی مورد استفاده در این نوع از ماسك ها شدند، بگفته آنها در آینده نزدیك ظرفیت این خط تولید به روزی 50 هزار عدد ماسك خواهد رسید.


نادر نادری، مدیرعامل این شركت دانش بنیان فعال در حوزه نانو فناوری در گفت و گو با ایسنا، تولید دستگاه های "الكترونیكی" برای ساخت نانو الیاف را از دستاوردهای فناورانه این شركت عنوان نمود و اظهار داشت: فعالیت اصلی ما تولید نانو الیاف است كه كاربردهای مختلفی همچون در تولید "فیلتر" و "ماسك" دارد.
وی افزود: قبل از شیوع ویروس كرونا ویروس زمینه های تولید فیلترهای نانویی و نیز ماسك های تنفسی را به صورت جدی دنبال می كردیم، اما بعد از شیوع ویروس كرونا ویروس تمركز ما بر تولید فیلترهای نانویی جهت استفاده در ماسك های تنفسی قرار گرفت.
نادری با اشاره به چالش های تولید ماسك N95 با كیفیت جذب ۹۵ درصدی در ایران، اشاره كرد: این چالش از طرف شركت های نانویی تسهیل شد، بدین جهت با توجه به این كه ظرفیت نانو در كشور پایین است، ما از شركت های نانویی همكار درخواست كردیم ما را در تولید مواد مورد استفاده در ماسك های N95 همراهی كنند كه با همكاری صورت گرفته ظرفیت خوبی برای تولید این نوع ماسك ها بوجود آمد، به شكلی كه روزانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار مدیای مورد استفاده در این نوع از ماسك ها توسط مجموعه این شركت ها تولید و عرضه می شود.
مجری طرح افزود: در كنار تولید مواد مورد استفاده در ماسك ها، شركت ما روزانه ۲۵ هزار ماسك تولید و به بازار عرضه می كند. این میزان ظرفیت تولید درحال افزایش است و برمبنای برنامه ریزی های انجام شده ظرفیت آن به تعداد ۵۰ هزار ماسك در روز افزایش می یابد.
وی با اشاره به حمایت های صندوق نوآوری و شكوفایی از این طرح، تصریح كرد: از طرف صندوق نوآوری و شكوفایی تسهیلاتی بوسیله صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناوری نانو كه یكی از عاملان صندوق نوآوری در پشتیبانی از شركت های دانش بنیان است، اعطا شد. این تسهیلات به صورت "سرمایه گذاری" و این تسهیلات برای تولید دستگاه های نانوالیاف و دستگاه الكتروریسی صنعتی (INFL) صرف شد.


محمدزاده با تاكید بر اینكه با تولید این دستگاه ها می توان ظرفیت زیادی در عرصه تولید ماسك های N95 در كشور ایجاد كرد، اضافه كرد: با بهره گیری از این دستگاه، نانوالیاف می تواند بر روی بسترهای مختلف در مقیاس صنعتی پوشش داده شود.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، بعد از صادرات موفق خط تولید صنعتی نانوالیاف به روش الكتروریسی به كره جنوبی توسط این شركت دانش بنیان، یك شركت چینی برای خرید این تجهیزات با این شركت وارد مذاكره شد و بعد از بررسی در ارتباط با كیفیت تجهیزات تولیدی، برای صادرات ۵ خط تولید نانوالیاف این شركت به كشور چین توافق نهایی را انجام داد.




منبع:

1399/01/24
14:55:37
5.0 / 5
3557
تگهای خبر: تولید , دستگاه , شركت , فناوری
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج